Slipp ogräs och underlätta trädgårdsarbetet med Kulting!

Våren är här och det är dags att förbereda och planera trädgården. Med Kultings trädgårdsredskap kan du kultivera jord, skapa din drömträdgård och slippa ogräs.

Vi, Laine och Rolf är ett par i 70-årsåldern som har utvecklat och uppfunnit Kulting. Vi var less att stå på knä och rensa ogräs med en kropp som ömmade. Där kom idén att skapa ett trädgårdsverktyg för att effektivisera, underlätta trädgårdsarbetet och slippa ryggont.

Kulting är ett innovativt trädgårdsredskap för montering på skruvdragare/borrmaskin och passar alla märken. Den är ergonomisk då den har ett ställ- och vändbart handtag för att passa personer med olika längd och höger-/vänsterhänta. Med Kultings olika tillbehör kan du effektivt ta bort ogräs, kultivera jord, rensa grusgångar och smuts mellan plattor/altangolvet.

Kulting är en kvalitetsprodukt tillverkad i Sverige. Materialet är av rostfritt stål i växel och axel, aluminium i rör och handtagsfäste är i gummi. Kulting har funnits på den svenska marknaden sedan 2014 och har idag sålts i flera hundra exemplar.

Presskontakt och PR
Emma Sundman
info@kulting.nu
070-418 18 21

Vill du veta mer eller har frågor? 

 

Pressbilder

Här kan du ladda ner högupplösta pressbilder.

Jag blev förvånad och glatt överraskad av hur bekvämt trädgårdsarbete kunde vara, inget mer ryggont och ömma knän.
— Kultings kund